Er zijn nu 18283 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Whisky


Whisky trekt wereldwijd steeds meer liefhebbers en verzamelaars en je komt het dus ook steeds vaker tegen op veilingen. Whisky wordt in veel landen gemaakt maar Schotse whisky en Ierse whisky zie je het meest. Daarnaast heb je ook de Amerikaanse whiskey, dit is meestal Bourbon. Tegenwoordig wordt ook Japanse whisky steeds populairder. Sommige whisky's zijn erg zeldzaam en hiervoor worden dan ook regelmatig hoge bedragen geboden waarbij vooral Macallan er bovenuit steekt. Zo bracht een fles uit 2016 al 14.000 dollar op, hier waren maar 500 exemplaren van gebotteld. Een Dalmore 50 jaar oude Candela werd geveild voor 60.000 dollar, van deze zijn er maar 77 gemaakt. Sommige whisky's worden voor bedragen boven de honderdduizend euro geveild en een paar keer zijn er flessen whisky geveild voor meer dan een miljoen dollar! Gelukkig kun je als liefhebber op veilingen ook regelmatig een bijzondere whisky kopen voor prijzen waarvoor je in de winkel een standaardwhisky koopt.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Whisky in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Whisky in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Whisky nu in veiling


Hieronder zie je alle Whisky kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Whisky items


Hier zie je Whisky kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.