IMG-LOGO

Wedgwood


De Engelse firma Wedgwood werd opgericht in 1759 en werd al snel één van de grootste aardewerkfabrieken in Staffordshire. Wedgwood werd internationaal bekend met Jasperware, het blauwe aardewerk met witte decoratie. Dit Wedgwood Jasperware werd ook veel gekopieerd door andere fabrieken. Naast serviesgoed maakte Wedgwood siervazen, sculpturen, plaquettes en meer sieraardewerk en in de latere jaren ook andere luxe artikelen. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig Wedgwood porselein tegen.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Wedgwood in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Wedgwood in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Wedgwood nu in veiling


Hieronder zie je alle Wedgwood kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Wedgwood items


Hier zie je Wedgwood kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences