Er zijn nu 34253 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Verzameling poppenhuizen van Dick en LiaIk ben blij dat ik een deel van de omvangrijke verzameling poppenhuizen van Dick en Lia op Verzamelaars.nl mag laten zien. Ze verzamelen namelijk niet alleen de poppenhuizen en kamers zelf maar kleden ze ook aan met de complete inrichting uit die tijd! En omdat hun verzameling uit meer dan 250 poppenhuizen, -kamers en -keukens bestaat met daarbij duizenden accessoires en een periode van zo?n 150 jaar omspant is er erg veel te zien!

De poppenhuizen zijn zo compleet ingericht dat ze een goed beeld geven van de verschillende stromingen, bijvoorbeeld Biedermeier of jaren 60. Van alle bekende firma's die poppenhuis meubels en accessoires maakten komt wel wat naar voren, bijvoorbeeld een mooie oven van de firma Bing, een klok van Erhard & Sohne en een keuken van de firma Crailsheim. Verder zijn er ook allerlei leuke details te vinden, zo staat er in de Hollandse keuken een miniatuur blikje van Droste's Cacao en in een andere keuken hangt een vliegenvanger aan een keukenlamp.

Bekijk de poppenhuizen van Dick en Lia en vergeet ook zeker niet om hun complete verzameling met veel verschillende detailfoto's te bekijken op hun eigen website: De poppenhuizen van Dick en Lia.

Veel kijkplezier!

- advertentie -