Er zijn nu 3336 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Veilinghuis Korendijk


Veilinghuis Veilinghuis KorendijkVeilinghuis Korendijk in Middelburg is de dependance van het Zeeuws Veilinghuis en je kunt hier een aantal keer per jaar terecht voor veilingen van betaalbare kunst en antiek met kavels die over het algemeen tussen de 50 en 500 euro liggen. In de veilingen is vaak een variatie aan spullen te vinden zoals keramiek en glas, schilderijen, zilver en goud, meubels en klokken, sieraden en horloges, antiek speelgoed en meer. Ook items uit de Zeeuwse klederdracht of ansichtkaarten en boeken over Zeeland en werken van Zeeuwse kunstenaars komen hier regelmatig aan bod.

Website: Veilinghuis Korendijk
E-mail: info@veilinghuiskorendijk.nl
Telefoon: 0118-750429

Korendijk 28
4331 HP
Middelburg
- advertisement -

Kavels nu bij Veilinghuis Korendijk


Hier zie je een aantal van de kavels waarvan we weten dat ze de komende tijd bij Veilinghuis Korendijk worden geveild. Maak gebruik van een zoekopdracht om tussen alle kavels in alle kunst- en antiekveilingen te vinden waar je naar op zoek bent.
Geen resultaten gevonden

Eerder bij Veilinghuis Korendijk geveilde kavels


Hier zie je een klein aantal van de kavels die in het verleden bij Veilinghuis Korendijk zijn aangeboden. Ben je op zoek naar een speciaal kavel? Gebruik dan de zoekfunctie.
Update cookies preferences