Veilingalert van Verzamelaars.nl

Zie je achteraf ook wel eens dat er op een veiling leuke aanvullingen voor je verzameling te vinden waren? Of wil je gewoon op de hoogte blijven van alles rondom je verzameling?

Schrijf je nu in voor de Veilingalert, geef alle voor jou interessante zoektermen op en wanneer er bij een aangesloten veilinghuis - we tonen regelmatig kavels van meer dan 15 Nederlandse veilinghuizen - iets met je zoekterm(en) geveild gaat worden krijg je automatisch een mail.

Vul hier je zoektermen in, je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wenst. Let op: er wordt alleen gezocht op exacte hits, wanneer je bijvoorbeeld "M.C. Escher" invult en in een omschrijving staat "Maurits Cornelis Escher" dan komt deze niet in je resultaten. Je zou hier dus alleen "Escher" kunnen invullen of meerdere alternatieven.

Zoektermen:

Je gegevens:
Vul hieronder je gegevens in zodat je automatisch een mail ontvangt wanneer er een match met je zoektermen is. Met je gebruikersnaam en wachtwoord kun je inloggen op Verzamelaars.nl om resultaten te bekijken en je zoektermen aan te passen.

0 Ja, ik wil ook de Verzamelaars.net nieuwsbrief ontvangen
0 Ja, ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden


Klik hieronder op 'profiel aanmaken' om je persoonlijke pagina te activeren.