Er zijn nu 25105 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Agenda kunst- en antiekveilingenDagelijks: Kunst, keramiek, curiosa, boeken en strips bij Catawiki
Elke dag veilt Catawiki online duizenden kavels in verschillende categoriën en je kunt online erg makkelijk meebieden. De kavels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën zoals affiches, curiosa, sport memorabilia, horloges, oldtimers, kunst, aziatica, sieraden, speelgoed, glas- en aardewerk, munten en postzegels. Er zit dus altijd wel wat interessants voor je bij!


Vanaf 14 september: Kunst en antiek bij Korst van der Hoeff
Vanaf de vestiging aan de Hekellaan in Den Bosch veilt Veilinghuis Korst van der Hoeff kunst en antiek.


8 t/m 16 september: Kunst en antiek bij Veiling Alkmaar
Veiling Alkmaar veilt kunst, antiek en inboedelgoederen. De kijkdagen zijn 4 t/m 6 september, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.


13 september: Kunst en antiek bij Veilinghuis Peerdeman
Veilinghuis Peerdeman uit Utrecht veilt op zondag 13 september een grote hoeveelheid kavels op het gebied van kunst, antiek, design, sieraden en zilver.


26 en 27 september: Inboedels en curiosa bij Korst van der Hoeff
Veilinghuis Korst van der Hoeff veilt online inboedels en curiosa. De kijkdag voor deze veiling is op vrijdag 25 december van 9.00 tot 18.00 uur op de vestiging aan De Grote Beer 41 in Den Bosch.


Vanaf 10 oktober: Kunst en antiek bij Vendu Rotterdam
Vendu Rotterdam veilt kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 12 en 13 oktober.
27 t/m 29 september: Kunst en antiek bij het Veilinghuis Onder de Boompjes
Veilinghuis Onder de Boompjes uit Leiden veilt online veel kavels met kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 19 t/m 27 september van 10.00 tot 17.00 uur, op afspraak. In deze veiling onder andere een mooi werk van Hendrik Jan Wolter, een sculptuur van Franz Rosse, een werk van Maurits Cornelis Escher, een Franse skeletpendule en het werk Axo van Victor Vasarely.


21 t/m 29 september: Kunst en antiek bij Derksen Veilingbedrijf
Derksen Veilingbedrijf uit Arnhem veilt kunst en antiek, dit is hun grote jubileumveiling ter ere van het 75-jarige bestaan van het veilinghuis.


26 en 27 september: Inboedels en curiosa bij Korst van der Hoeff
Vanuit Den Bosch veilt Veilinghuis Korst van der Hoeff online inboedelgoederen en curiosa. De kijkdag van deze veiling is vrijdag 25 september van 9.00 tot 18.00 uur op hun locatie aan De Grote Beer 41 in Den Bosch (industrieterrein De Brand).


29 en 30 september: kunst en antiek bij Veilinghuis Klinkhamer
Veilinghuis Klinkhamer uit Groningen veilt online kunst, antiek en curiosa. De kijkdagen zijn op afspraak, op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.


29 september t/m 2 oktober: Kunst en antiek bij Veilinghuis Ald Fryslân
Veilinghuis Ald Fryslân uit IJlst (naast Sneek) veilt kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn 25, 26 en 27 september van 10.00 tot 17.00 uur.


T/m 5 oktober: Kunst en antiek bij Notarishuis Arnhem
Bij Notarishuis Arnhem kun je t/m 5 oktober online meebieden op een groot aantal kavels op het gebied van kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn op 3 en 4 oktober van 09.00 tot 17.00 uur bij de vestiging in Duiven.


6 en 7 oktober: Aziatica bij het Zeeuws Veilinghuis
Vanuit hun nieuwe vestiging in Middelburg veilt het Zeeuws Veilinghuis weer bijzondere Aziatica met daarbij een bijzondere Wucai kom met deksel, mooi powder blue porselein, verschillende Chinese kamerschermen, veel netsuke met daarbij gesigneerde en nog veel meer Aziatica.
Vanaf 6 oktober: Kunst en antiek bij Veilinghuis Omnia
Veilinghuis Omnia uit Kolham/Hoogezand (vlak naast Groningen) veilt een mooie collectie kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn vrijdag 2 oktober van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 3 en zondag 4 oktober van 11.00 tot 17.00 uur.


14 t/m 15 oktober: Moderne Kunst bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt na-oorlogse en hedendaagse kunst met daarbij veel grafiek en schilderijen. De kijkdagen van deze veiling zijn van 9 t/m 12 oktober.


19 oktober: Interieurs bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt online items uit het interieur en kunst, denk hierbij aan meubels, sculpturen, lampen, klokken en nog veel meer.


19 t/m 24 oktober: Kunst en antiek bij Van Spengen
Veilinghuis van Spengen veilt online kunst en antiek. De kijkdagen bij het veilinghuis in Hilversum zijn op afspraak van 16 t/m 18 oktober.


20 t/m 22 oktober: Munten bij Schulman BV
Schulman veilt Nederlandse Provinciale munten en munten uit het Koninkrijk, papiergeld, penningen, buitenlandse munten en munten van de Griekse en Romeinse beschavingen.


22 t/m 24 oktober: Kunst en antiek bij het Twents Veilinghuis
Vanuit Enschede veilt het Twents Veilinghuis kunst en antiek met daarbij schilderijen, Aziatica, bronzen beelden, glaswerk en keramiek en veel voorwerpen uit de grensstreek. De kijkdagen van deze veiling zijn van 17 t/m 19 oktober.


25 t/m 28 oktober: Toegepaste kunst bij Botterweg Auctions
Botterweg Auctions uit Amsterdam veilt toegepaste kunst met veel aardewerk en glaswerk, fotografie en sieraden. De kijkdagen zijn op afspraak van 19 t/m 25 oktober.


26 oktober: Munten bij Karel de Geus
Veilinghuis Karel de Geus veilt antieke en moderne munten uit Nederland, misslagen, bankbiljetten, historische penningen, buitenlandse munten en antieke Griekse en Romeinse munten.


26 en 27 oktober: Kunst en antiek bij Van Zadelhoff
Van Zadelhoff Veilingen uit Hilversum veilt online kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 24 en 25 oktober.


T/m 2 november: Kunst en antiek bij Notarishuis Arnhem
Bij Notarishuis Arnhem kun je t/m 2 november online meebieden op een groot aantal kavels op het gebied van kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn op 31 oktober en 1 november van 09.00 tot 17.00 uur op de vestiging in Duiven.


2 november: Kunst bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt online mooie kunst met daarbij ook werken op papier.


2 november: Decoratieve kunst en sieraden bij AAG
Vanuit Amsterdam veilt AAG antiek en zilveren objecten, sieraden en horloges. In veiling zijn onder andere zilveren miniaturen, sieraden met diamant of andere edelstenen en horloges van gerenommeerde merken zoals Rolex, Jaeger LeCoultre, Cartier en Patek Philippe.


6 november: Inboedels bij Veilinghuis de Jager
Veilinghuis de Jager uit Goes veilt vanaf 10.00 uur inboedels en de kavels zijn te bekijken van 9.00 tot 10.00 uur op deze dag.


Vanaf 10 november: Kunst en antiek bij Vendu Rotterdam
Vendu Rotterdam veilt kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 6 t/m 8 november.


Vanaf 10 november: Kunst en antiek bij Veilinggebouw de Zwaan
Veilinggebouw de Zwaan uit Amsterdam veilt kunst en antiek, de kijkdagen zijn donderdag 29 oktober t/m vrijdag 6 november van 10.00 tot 16.00 uur.


16 november: Schilderijen bij AAG
Vanuit Amsterdam veilt AAG schilderijen, van oude meesters tot moderne werken.


16 t/m 24 november: Kunst en antiek bij Derksen Veilingbedrijf
Derksen Veilingbedrijf uit Arnhem veilt kunst en antiek.
info
16 t/m 20 november: Kunst en antiek bij Korst van der Hoeff
Vanuit Den Bosch veilt Veilinghuis Korst van der Hoeff kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn vrijdag 13, zaterdag 14 juni en zondag 15 november dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur, op de vestiging aan de Hekellaan in Den Bosch.


17 en 18 november: Kunst en antiek bij het Zeeuws Veilinghuis
Tijdens deze internationale veiling van het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg wordt op 17 november Indonesische kunst geveild en op 18 november kunst en antiek van hoge kwaliteit. In deze veiling onder andere de collectie Gabrëlse. Deze leerling van Gerrit Rietveld had diverse meubelzaken en was actief in het betere segment van woninginrichting. In veiling komen allerlei bijzondere items, van hypermodern tot archeologie, met een belangrijke rol voor Romaanse kunst.


17 t/m 19 november: Kunst en antiek bij het Veilinghuis de Jager
Veilinghuis de Jager uit Goes veilt kunst- en antiek.


18 en 19 november: Indonesische kunst bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt Indonesische kunst en antiek.


18 en 19 november: Sieraden bij Venduehuis Den Haag
Venduehuis Den Haag veilt online sieraden, zilverwerk en horloges.


24 t/m 27 november: Boeken en prenten bij het Veilinghuis Bubb Kuyper
Veilinghuis Bubb Kuyper uit Haarlem veilt antieke en bijzondere boeken, prenten, manuscripten, ansichtkaarten, kunst en nog veel meer. De kijkdagen van deze veiling zijn 18 t/m 21 februari.


24 t/m 28 november: Kunst en antiek bij het Veilinghuis Onder de Boompjes
Vanuit Leiden veilt Veilinghuis Onder de Boompjes en mooie collectie met kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 20 t/m 22 november van 10.00 tot 17.00 uur.


Vanaf 25 november: Kunst en antiek bij Veilinghuis Methusalem
Veilinghuis Methusalem veilt online kunst en antiek, de kijkdagen zijn vanaf woensdag 28 oktober in Blij van Toen in Rolde.


30 november: Moderne en hedendaagse kunst bij AAG
Vanuit Amsterdam veilt AAG moderne en hedendaagse kunst van gevestigde kunstenaars evenals nieuwe talenten.


30 november t/m 2 december: Kunst en antiek bij Zwiggelaar Auctions
Vanuit de Burcht in Amsterdam veilt Zwiggelaar Auctions kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn 27 tot en met 29 november van 9.30 tot 17.30 uur..


1 t/m 4 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Ald Fryslân
Veilinghuis Ald Fryslân uit IJlst (naast Sneek) veilt kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn 27 november van 10.00 tot 21.00 uur en 28 en 29 december van 10.00 tot 17.00 uur.


1 t/m 8 december: Kunst en antiek bij Veiling Alkmaar
Veiling Alkmaar veilt kunst, antiek en inboedelgoederen. De kijkdagen zijn 27 t/m 29 november, dagelijks van 11.00 tot 17.00 uur.


5 en 6 december: Inboedels en curiosa bij Korst van der Hoeff
Vanuit Den Bosch veilt Veilinghuis Korst van der Hoeff online inboedelgoederen en curiosa. De kijkdag van deze veiling is vrijdag 4 december van 9.00 tot 18.00 uur op hun locatie aan De Grote Beer 41 in Den Bosch (industrieterrein De Brand).


T/m 7 december: Kunst en antiek bij Notarishuis Arnhem
Bij Notarishuis Arnhem kun je t/m 7 december online meebieden op een groot aantal kavels op het gebied van kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn op 5 en 6 december van 09.00 tot 17.00 uur op de vestiging in Duiven.


Vanaf 8 december: Kunst en antiek bij Veilinghuis Omnia
Veilinghuis Omnia uit Kolham/Hoogezand (vlak naast Groningen) veilt een mooie collectie kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn vrijdag 4 december van 17.00 tot 21.00 uur en zaterdag 5 en zondag 6 december van 11.00 tot 17.00 uur.


14 en 15 december: Kunst en antiek bij Van Zadelhoff
Van Zadelhoff Veilingen uit Hilversum veilt online kunst en antiek. De kijkdagen van deze veiling zijn 12 en 13 december.


15 t/m 18 december: Kunst en antiek bij De Oprechte Veiling
De Oprechte Veiling uit Haarlem veilt kunst en antiek. De kijkdagen voor deze veiling zijn 11, 12 en 13 december.


25 januari: Kunst en antiek bij Veilinghuis Korendijk
Veilinghuis Korendijk veilt online kunst en antiek. De kijkdagen zijn op de nieuwe vestiging in Middelburg, op vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en maandag 25 januari dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur.