IMG-LOGO

Ton Schulten


De Nederlandse kunstschilder Ton Schulten (1938) studeerde aan de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede en werkte vervolgens als grafisch ontwerper in de reclame. In 1989 besloot Ton Schulten als zelfstandig schilder te werken en hij kreeg snel bekendheid met zijn kleurrijke Twentse landschappen. De schilderijen van Ton Schulten trokken al snel veel liefhebbers wat hem in staat stelde om zijn eigen galerie en museum in Ootmarsum op te richten. Naast schilderijen zijn ook veel werken van Ton Schulten als zeefdruk uitgebracht. Op kunstveilingen kom je af en toe werk van Ton Schulten tegen en in beperkte editie uitgebrachte zeefdrukken kunnen honderden euro’s opbrengen. De originele schilderijen van Ton Schulten worden voor duizenden euro’s geveild.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Ton Schulten in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Ton Schulten in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Ton Schulten nu in veiling


Hieronder zie je alle Ton Schulten kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Ton Schulten items


Hier zie je Ton Schulten kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences