IMG-LOGO

Nico Molenkamp


De Nederlandse kunstenaar Nico Molenkamp (1920-1998) studeerde aan de Tilburgse Academie voor Beeldende Kunsten en het Nationaal Hoger Instituut voor Schone Kunsten in Antwerpen. Na zijn studie in Antwerpen keerde Nico Molenkamp weer terug naar de Tilburgse Academie waar hij werkte als docent schilderen. Nico Molenkamp schildert vooral expressionistische werken, vooral aardig abstract. Naast schilderijen kun je van Nico Molenkamp ook grafisch werk tegenkomen. Op kunstveilingen kom je regelmatig werk van Nico Molenkamp tegen en de veilingopbrengst van grafisch werk ligt over het algemeen tussen de 50 en 200 euro. Schilderijen van Nico Molenkamp brengen in veilingen regelmatig honderden tot duizenden euro’s op.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Nico Molenkamp in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Nico Molenkamp in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Nico Molenkamp nu in veiling


Hieronder zie je alle Nico Molenkamp kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Nico Molenkamp items


Hier zie je Nico Molenkamp kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences