IMG-LOGO

Macallan


The Macallan of kortweg Macallan is opgericht in 1824 en dit Schotse whiskymerk staat bekend vanwege de single malt whisky. Op dit gebied is het één van de best verkopende merken met de 12 jaar gerijpte whisky als meest bekende. Macallan heeft verder een ruim assortiment aan whisky, niet alleen qua rijpingsjaren, ook de verschillende vaten die worden gebruikt. Er zijn verschillende speciale edities welke in een beperkte oplage verkrijgbaar zijn. De whisky’s van Macallan zijn geliefd bij verzamelaars en whiskyliefhebbers en op veilingen kunnen ze hoge bedragen opleveren. Zo is een bijzondere fles Macallan met een 60 jaar lang gerijpte whisky uit 1926 voor ruim een miljoen geveild.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Macallan in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Macallan in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Macallan nu in veiling


Hieronder zie je alle Macallan kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Macallan items


Hier zie je Macallan kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences