IMG-LOGO

Lee Friedlander


De Amerikaanse fotograaf Lee Friedlander (1934) verdiende als 14-jarige al bij als fotograaf. Lee Friedlander studeerde fotografie aan het Art Center College of Design in Pasadena en daarna begon hij vooral met het fotograferen van jazzmuzikanten voor de album covers. Lee Friedlander fotografeerde vooral veel personen waaronder Madonna voor de Playboy. Ook fotografeerde Lee Friedlander stadsgezichten, het straatleven en parken. Veel van zijn foto’s zijn uitgebracht in fotoboeken. Op kunstveilingen kom je af en toe werk van Lee Friedlander tegen, dit kunnen de fotoboeken zijn maar ook foto’s.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Lee Friedlander in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Lee Friedlander in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Lee Friedlander nu in veiling


Hieronder zie je alle Lee Friedlander kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Lee Friedlander items


Hier zie je Lee Friedlander kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences