IMG-LOGO

Hein Kever


De Nederlandse kunstschilder Hein Kever (1854-1922) studeerde aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Amsterdam, de Rijksakademie van Beeldende Kunsten in Amsterdam en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Antwerpen. Hein Kever woonde onder andere in Blaricum, Amsterdam en Laren. In Amsterdam woonde hij naast schilders als Geo Poggenbeek, Willem Witsen, Isaac Israels en George Hendrik Breitner en in Laren was hij de buurman van Anton Mauve. Veel werken van Hein Kever worden gerekend tot de Larense School, hij schilderde onder andere de boereninterieurs, portretten, stillevens en landschappen. Ook maakte Hein Kever etsen en aquarellen. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe schilderijen van Hein Kever tegen en de veilingopbrengsten liggen over het algemeen in de honderden euro’s.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Hein Kever in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Hein Kever in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Hein Kever nu in veiling


Hieronder zie je alle Hein Kever kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde Hein Kever items


Hier zie je Hein Kever kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences