IMG-LOGO

Gouden ring


Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig een gouden ring tegen. Deze gouden ringen kunnen antiek zijn, vintage of nog redelijk recent. Het is niet helemaal duidelijk wanneer de eerste gouden ring werd gemaakt en gedragen, mogelijk kwam dit in zwang bij de oude Grieken. Waar vroeger gouden ringen vooral werden gedragen door rijke en invloedrijke personen werd het later steeds gebruikelijker om een gouden ring te bezitten. Naast gouden ringen die puur als sieraad dienen heb je bijvoorbeeld ook gouden trouwringen en gouden zegelringen. De veilingopbrengsten van gouden ringen lopen uiteen, van de laagste waarde op basis van de goudprijs tot hoge bedragen voor een gouden ring van een bekende juwelier of een gouden ring met historische waarde.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er een gouden ring in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Gouden ring in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Gouden ring nu in veiling


Hieronder zie je alle Gouden ring kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Gouden ring items


Hier zie je Gouden ring kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences