Er zijn nu 16686 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Disney


Disney is vernoemd naar de oprichter van het bedrijf, Walt Disney. Samen met zijn broer maakte hij tekenfilmpjes en in 1928 kwamen de eerste filmpjes met Mickey Mouse uit, waaronder Steamboat Willy. De filmpjes waren al snel populair en filmpjes met andere figuren volgende snel, onder andere met de drie biggetjes, Donald Duck en Sneeuwwitje. Door de jaren heen zijn er veel tekenfilms gemaakt, ook door het door Disney overgenomen Pixar Studio's met films als Toy Story en Finding Nemo. Daarnaast maakt The Walt Disney Company ook gewone films en series, gericht op jongeren. Een voorbeeld hiervan is Hannah Montana.
Door de jaren heen zijn er veel Disney producten op de markt gebracht, niet alleen DVD's en strips maar ook snowglobes, souvenirs, poppen, schoolmateriaal en nog veel meer. Dit maakt Disney een geschikt onderwerp voor verzameling, zowel oud als nieuw is er van alles te vinden. Op veilingen kom je ontzettend vaak Disney spullen tegen, soms hele oude strips of figuren, soms mooie beeldjes van Disney karakters en soms nieuwe verzamelwaardige spullen.

Disney nu in veiling


Hieronder zie je alle Disney kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Disney items


Hier zie je Disney kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
- advertentie -