IMG-LOGO

David Schulman


David Schulman (1881-1966) is één van de bekendste schilders van de Larense School, hij woonde en werkte dan ook het grootste gedeelte van zijn leven in Laren. David Schulman was als schilder autodidact, zijn vader had een kunsthandel en zo kwam hij op jonge leeftijd al in aanraking met schilders als Albert Neuhuys. David Schulman schilderde vooral landschappen waarbij hij internationale bekendheid kreeg met zijn besneeuwde Gooise winterlandschappen. Verder schilderde David Schulman havengezichten, stadsgezichten en af en toe een portret of stilleven. Ook tekende en aquarelleerde hij. David Schulman exposeerde wereldweid en won diverse prijzen met zijn schilderijen. Hij was ook (bestuurs)lid van verschillende kunstverenigingen en was erg actief met allerlei ontwikkelingen rondom de kunst. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van David Schulman tegen en de veilingopbrengsten lopen uiteen van honderden euro’s voor een gewoon schilderij tot duizenden en soms meer voor een bijzonder mooi werk.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van David Schulman in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm David Schulman in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

David Schulman nu in veiling


Hieronder zie je alle David Schulman kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.
Geen resultaten gevonden

Eerder geveilde David Schulman items


Hier zie je David Schulman kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences