IMG-LOGO

Cornelis Vreedenburgh


De Nederlandse kunstschilder Cornelis Vreedenburgh begon al op jonge leeftijd met tekenen en schilderen, met de hele familie trokken ze er op uit om in de natuur te schilderen. Later gaat hij onder andere met Leo Gestel op pad om landschappen te schilderen. Op 24-jarige leeftijd kreeg Cornelis Vreedenburgh voor de eerste keer koninklijke subsidie en een paar jaar later kocht Koningin Emma één van zijn schilderijen. Belangrijke onderwerpen van de schilderijen van Cornelis Vreedenburgh zijn vooral weilanden en watergezichten, later maakt hij ook meer stadsgezichten en stillevens. Omdat Cornelis Vreedenburgh in Laren gaat wonen worden zijn werken vaak ook tot de Larense School gerekend. Cornelis Vreedenburgh kreeg onder andere les en advies van onder andere Albert Roelofs en Willem Bastiaan Tholen en gaf advies aan onder andere Bram Segaar. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe werken van Cornelis Vreedenburgh tegen en deze kunnen duizenden euro’s opbrengen, bijzondere werken worden af en toe geveild voor bedragen boven de 10.000 euro.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Cornelis Vreedenburgh in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Vreedenburgh in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Cornelis Vreedenburgh nu in veiling


Hieronder zie je alle Cornelis Vreedenburgh kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Cornelis Vreedenburgh items


Hier zie je Cornelis Vreedenburgh kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences