Er zijn nu 11424 kavels in veiling!
IMG-LOGO

Catawiki


Veilinghuis CatawikiCatawiki is een online veilinghuis waar je dagelijks kunt meebieden op duizenden verzamelwaardige kavels. De kavels worden door particulieren en handelaren van over de hele wereld in de veiling aangeboden en je hebt een duidelijk overzicht van de veiling- en verzendkosten.

Catawiki fungeert als tussenpersoon, wanneer je iets koopt maak je het totaalbedrag naar hen over waarop de verkoper een seintje krijgt dat het geld binnen is en hij/zij het item naar je dient te versturen. De kavels zijn dus niet bij Catawiki zelf en er zijn ook geen kijkdagen.

Ruimte maken in je verzameling? Bij Catawiki kun je ook heel makkelijk je eigen items laten veilen! Hiervoor maak je een account aan en je kunt meteen beginnen met het plaatsen van je eerste kavel.

Website: Online Veilinghuis Catawiki
- advertisement -

Kavels nu bij Catawiki


Hier zie je een aantal van de kavels waarvan we weten dat ze de komende tijd bij Catawiki worden geveild. Maak gebruik van een zoekopdracht om tussen alle kavels in alle kunst- en antiekveilingen te vinden waar je naar op zoek bent.

Eerder bij Catawiki geveilde kavels


Hier zie je een klein aantal van de kavels die in het verleden bij Catawiki zijn aangeboden. Ben je op zoek naar een speciaal kavel? Gebruik dan de zoekfunctie.
Update cookies preferences