IMG-LOGO

Aris Knikker


De Nederlandse schilder Aris Knikker (1887-1962) werkte eerst als plateelschilder voor Plateelbakkerij Rozenburg, hierna ging hij naar de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. Na zijn studie werkte Aris Knikker als zelfstandig schilder. Werken van Aris Knikker werden mogelijk ook onder de pseudoniemen W. Markestein, H. Endlich en Henk Welther verkocht. Aris Knikker schilderde vooral landschappen en watergezichten, veelal in de stijl van de Haagse School. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van Aris Knikker tegen.

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er iets van Aris Knikker in veiling komt? Schrijf je dan in voor de Veilingalert en vul als zoekterm Aris Knikker in. Je kunt zoveel zoektermen opgeven als je wilt en als er bij de meewerkende Nederlandse veilinghuizen een match is met je zoekterm(en) krijg je hiervan bericht.
- advertisement -

Aris Knikker nu in veiling


Hieronder zie je alle Aris Knikker kavels die de komende tijd worden geveild bij de meewerkende veilinghuizen. We hebben gezocht op de exacte beschrijving, misschien zijn er nog meer kavels te vinden met een alternatieve schrijfwijze. Maak gebruik van de zoekfunctie om alle voor jou interessante kavels van de komende kunst- en antiekveilingen te zien.

Eerder geveilde Aris Knikker items


Hier zie je Aris Knikker kavels uit vorige kunst- en antiekveilingen.
Update cookies preferences