Er zijn nu 29549 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Barbie verzameling

Barbie verzameling

Op Verzamelaars.nl laten een aantal verzamelaars hun verzameling zien zoals bijvoorbeeld de verzameling Barbie 1959-1972 van Armel. Bekijk de verschillende uitgaven van de eerste Barbies!

Lee Man Fong catalogus

Lee Man Fong catalogus

Het Zeeuws Veilinghuis veilt regelmatig werken van Lee Man Fong voor recordopbrengsten en heeft hun catalogus over zijn werken online gezet.

Goede veilingresultaten voor Escher werken

Goede veilingresultaten voor Escher werken

Het Zeeuws Veilinghuis uit Middelburg is gespecialiseerd in het veilen van Escher en de afgelopen veiling had goede resultaten. In november veilen ze weer veel Escher werken.

Als verzamelaar is een design-, kunst- en antiekveiling een goede mogelijkheid om een aanvulling voor je verzameling te vinden. Zowel online als in de zaal worden er in Nederland ruim 100.000 kavels per maand verkocht en een groot aantal van deze kavels en daarnaast veilingnieuws vind je op Verzamelaars.nl. Hierbij een aantal kavels die de komende tijd in veiling zijn, gebruik de zoekfunctie om de voor jou interessante kavels te vinden.

Op elke kunst- en antiekveiling is van alles te vinden en vaak kun je deze veilingkavels onder een bepaalde categorie laten vallen. Dit kan een kunstenaar zijn, een merk, een soort voorwerp of wat anders. Hieronder staan een aantal van de verschillende categorieën die je in kunst-, antiek-, speelgoed-, en designveilingen tegen kunt komen.

Armand Marseille

Armand Marseille

Armand Marseille maakte poppen met een porseleinen hoofd. Op speelgoed- en antiekveilingen kom je af en toe een Armand Marseille pop tegen.

Olympische Spelen 1928

Olympische Spelen 1928

De Olympische Spelen van 1928 zijn een geliefde verzamelcategorie. Op antiekveilingen kom je af en toe items van de Olympiade van 1928 tegen.

Plateelbakkerij Rozenburg

Plateelbakkerij Rozenburg

Plateelbakkerij Rozenburg werd in 1883 opgericht. De firma maakte sieraardewerk en op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe Rozenburg plateel tegen.

Op verzamelaars.nl laten we ook een groot aantal interessante verzamelingen zien, een overzicht hiervan staat op de verzamelingen pagina en hieronder staan ook al een paar leuke.

Verzameling Richard Braun

Verzameling Richard Braun

Een verzameling met allerlei voorwerpen van beeldhouwer, edelsmid en sieraadontwerper Richard Braun (1921-1988).

Limonadefabriek Pieneman verzameling

Limonadefabriek Pieneman verzameling

Limonadefabriek en bierbottelaar Pieneman uit Utrecht is het verzamelonderwerp van Hans Pieneman.

Mobach aardewerk verzameling

Mobach aardewerk verzameling

De firma Mobach uit Utrecht heeft vanaf 1895 aardewerk gemaakt waarbij vazen, beeldjes, schalen en tegels.