Er zijn nu 34064 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Hofker bij het Venduehuis

Hofker bij het Venduehuis

Het Venduehuis in Den Haag veilt op 8 en 9 september Indonesische kunst met daarbij een schitterend werk van Willem Gerard Hofker; de Balinese danseres Ni Sadri.

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky wordt steeds populairder en je komt ook regelmatig flessen tegen in whiskyveilingen. Heb jij al een verzameling whisky of lukt het niet om een fles te bewaren?

Andy Warhol in veiling

Andy Warhol in veiling

In kunstveilingen kom je regelmatig werken tegen van popart kunstenaar Andy Warhol en daarnaast een heleboel hommages aan hem door hedendaagse kunstenaars.

Als verzamelaar is een design-, kunst- en antiekveiling een goede mogelijkheid om een aanvulling voor je verzameling te vinden. Zowel online als in de zaal worden er in Nederland ruim 100.000 kavels per maand verkocht en een groot aantal van deze kavels en daarnaast veilingnieuws vind je op Verzamelaars.nl. Hierbij een aantal kavels die de komende tijd in veiling zijn, gebruik de zoekfunctie om de voor jou interessante kavels te vinden.

Op elke kunst- en antiekveiling is van alles te vinden en vaak kun je deze veilingkavels onder een bepaalde categorie laten vallen. Dit kan een kunstenaar zijn, een merk, een soort voorwerp of wat anders. Hieronder staan een aantal van de verschillende categorieën die je in kunst-, antiek-, speelgoed-, en designveilingen tegen kunt komen.

Dirk Filarski

Dirk Filarski

Dirk Filarski wordt gezien als één van de eerste schilders van de Bergense School. Op antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van Dirk Filarski tegen.

Zilveren miniatuur

Zilveren miniatuur

Een zilveren miniatuur is al honderden jaren populair om van alles uit te beelden. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig een zilveren miniatuur tegen.

Tegeltableau

Tegeltableau

De eerste tegeltableaus werden rond de 17e eeuw gemaakt. Op kunst- en antiekveilingen kom je af en toe tegeltableaus tegen.

Op verzamelaars.nl laten we ook een groot aantal interessante verzamelingen zien, een overzicht hiervan staat op de verzamelingen pagina en hieronder staan ook al een paar leuke.

Verzameling Michelin van DannyNadine

Verzameling Michelin van DannyNadine

In deze Michelin verzameling allerlei leuke spullen zoals de Bibendum poppen, kleding en gadgets.

Groeneveldt aardewerk verzameling

Groeneveldt aardewerk verzameling

Aardewerkfabriek Groeneveldt heeft mooi aardewerk gemaakt waaronder bijzondere tegels voor Diergaarde Blijdorp.

Verzameling antieke handjes

Verzameling antieke handjes

Een bijzondere verzameling van allerlei spullen waarop handen voorkomen of die deel uitmaken van het item.