Er zijn nu 23563 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Lee Man Fong catalogus

Lee Man Fong catalogus

Het Zeeuws Veilinghuis veilt regelmatig werken van Lee Man Fong voor recordopbrengsten en heeft hun catalogus over zijn werken online gezet.

Andy Warhol in veiling

Andy Warhol in veiling

In kunstveilingen kom je regelmatig werken tegen van popart kunstenaar Andy Warhol en daarnaast een heleboel hommages aan hem door hedendaagse kunstenaars.

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky wordt steeds populairder en je komt ook regelmatig flessen tegen in whiskyveilingen. Heb jij al een verzameling whisky of lukt het niet om een fles te bewaren?

Als verzamelaar is een design-, kunst- en antiekveiling een goede mogelijkheid om een aanvulling voor je verzameling te vinden. Zowel online als in de zaal worden er in Nederland ruim 100.000 kavels per maand verkocht en een groot aantal van deze kavels en daarnaast veilingnieuws vind je op Verzamelaars.nl. Hierbij een aantal kavels die de komende tijd in veiling zijn, gebruik de zoekfunctie om de voor jou interessante kavels te vinden.

Op elke kunst- en antiekveiling is van alles te vinden en vaak kun je deze veilingkavels onder een bepaalde categorie laten vallen. Dit kan een kunstenaar zijn, een merk, een soort voorwerp of wat anders. Hieronder staan een aantal van de verschillende categorieën die je in kunst-, antiek-, speelgoed-, en designveilingen tegen kunt komen.

Marcel Wanders

Marcel Wanders

De Nederlandse industrieel ontwerper en meubeldesigner Marcel Wanders maakt duizenden ontwerpen voor designlabels en bedrijven waaronder Randstad en Makkum Tichelaar.

Armand Marseille

Armand Marseille

Armand Marseille maakte poppen met een porseleinen hoofd. Op speelgoed- en antiekveilingen kom je af en toe een Armand Marseille pop tegen.

Olympische Spelen 1928

Olympische Spelen 1928

De Olympische Spelen van 1928 zijn een geliefde verzamelcategorie. Op antiekveilingen kom je af en toe items van de Olympiade van 1928 tegen.

Op verzamelaars.nl laten we ook een groot aantal interessante verzamelingen zien, een overzicht hiervan staat op de verzamelingen pagina en hieronder staan ook al een paar leuke.

Verzameling luciferdoosjes

Verzameling luciferdoosjes

Luciferdoosjes en -mapjes worden regelmatig gebruikt als reclamemateriaal en is daarmee een leuk verzamelitem.

Barbie 1959-1972 verzameling

Barbie 1959-1972 verzameling

Dit is een mooie verzameling met Barbie speelgoed uit de periode 1959-1972 met poppen, kledingsets en andere spullen.

Verzameling Turmac zijdjes

Verzameling Turmac zijdjes

Turmac zijdjes werden vroeger bij de Turmac tabak weggegeven en ze werden veelal gespaard door de jeugd.