Er zijn nu 34064 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Schotse whisky in veiling

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky wordt steeds populairder en je komt ook regelmatig flessen tegen in whiskyveilingen. Heb jij al een verzameling whisky of lukt het niet om een fles te bewaren?

Barbie verzameling

Barbie verzameling

Op Verzamelaars.nl laten een aantal verzamelaars hun verzameling zien zoals bijvoorbeeld de verzameling Barbie 1959-1972 van Armel. Bekijk de verschillende uitgaven van de eerste Barbies!

Hofker bij het Venduehuis

Hofker bij het Venduehuis

Het Venduehuis in Den Haag veilt op 8 en 9 september Indonesische kunst met daarbij een schitterend werk van Willem Gerard Hofker; de Balinese danseres Ni Sadri.

Als verzamelaar is een design-, kunst- en antiekveiling een goede mogelijkheid om een aanvulling voor je verzameling te vinden. Zowel online als in de zaal worden er in Nederland ruim 100.000 kavels per maand verkocht en een groot aantal van deze kavels en daarnaast veilingnieuws vind je op Verzamelaars.nl. Hierbij een aantal kavels die de komende tijd in veiling zijn, gebruik de zoekfunctie om de voor jou interessante kavels te vinden.

Op elke kunst- en antiekveiling is van alles te vinden en vaak kun je deze veilingkavels onder een bepaalde categorie laten vallen. Dit kan een kunstenaar zijn, een merk, een soort voorwerp of wat anders. Hieronder staan een aantal van de verschillende categorieën die je in kunst-, antiek-, speelgoed-, en designveilingen tegen kunt komen.

Vico Magistretti

Vico Magistretti

De Italiaanse industrieel designer Vico Magistretti ontwerpt onder andere meubels en lampen. Op designveilingen kom je af en toe een design van Vico Magistretti tegen.

Evert Moll

Evert Moll

Evert Moll was vooral bekend vanwege zijn Rotterdamse havengezichten. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig werk van Evert Moll tegen.

Piero Fornasetti

Piero Fornasetti

Piero Fornasetti was een veelzijdig kunstenaar die tekende, schilderde en meubels ontwierp. Op kunst- en designveilingen kom je regelmatig werk van Piero Fornasetti.

Op verzamelaars.nl laten we ook een groot aantal interessante verzamelingen zien, een overzicht hiervan staat op de verzamelingen pagina en hieronder staan ook al een paar leuke.

Limonadefabriek Pieneman verzameling

Limonadefabriek Pieneman verzameling

Limonadefabriek en bierbottelaar Pieneman uit Utrecht is het verzamelonderwerp van Hans Pieneman.

Phoenix Brouwerij Amersfoort

Phoenix Brouwerij Amersfoort

Een verzameling met alles van de Phoenix Brouwerij uit Amersfoort, inclusief de export producten.

Verzameling kop en schotels

Verzameling kop en schotels

Mooie kop en schotels van bekende Nederlandse firma`s zoals Plateelbakkerij Zuid-Holland, Mosa en Sphinx.