Er zijn nu 34064 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Schotse whisky in veiling

Schotse whisky in veiling

Schotse whisky wordt steeds populairder en je komt ook regelmatig flessen tegen in whiskyveilingen. Heb jij al een verzameling whisky of lukt het niet om een fles te bewaren?

Volg ons op Pinterest

Volg ons op Pinterest

Ben je net als wij een liefhebber van Pinterest? Volg dan ook ons - Engelstalige - account met mooie veilingkavels in allerlei categorieën op kunst- en antiekgebied.

Zeldzame Escher bij Zeeuws Veilinghuis

Zeldzame Escher bij Zeeuws Veilinghuis

Het Zeeuws Veilinghuis uit Middelburg haalde recordresultaten voor werken van Escher veilt in november ook een erg zeldzame Escher litho 'Huisje in de lava bij Nunziata, Sicilië'.

Als verzamelaar is een design-, kunst- en antiekveiling een goede mogelijkheid om een aanvulling voor je verzameling te vinden. Zowel online als in de zaal worden er in Nederland ruim 100.000 kavels per maand verkocht en een groot aantal van deze kavels en daarnaast veilingnieuws vind je op Verzamelaars.nl. Hierbij een aantal kavels die de komende tijd in veiling zijn, gebruik de zoekfunctie om de voor jou interessante kavels te vinden.

Op elke kunst- en antiekveiling is van alles te vinden en vaak kun je deze veilingkavels onder een bepaalde categorie laten vallen. Dit kan een kunstenaar zijn, een merk, een soort voorwerp of wat anders. Hieronder staan een aantal van de verschillende categorieën die je in kunst-, antiek-, speelgoed-, en designveilingen tegen kunt komen.

Gio Ponti

Gio Ponti

De Italiaanse architect en industrieel ontwerper Gio Ponti ontwerpt meubels, gebouwen, glaswerk en meer. Op kunst- en designveilingen kom je regelmatig werk van Gio Ponti tegen.

Petr Kuchta

Petr Kuchta

De Tsjechische glaskunstenaar Petr Kuchta maakt veel glazen objecten met kwallen en octopussen. Op designveilingen kom je af en toe werk van Petr Kuchta tegen.

Sphinx

Sphinx

Aardewerkfabriek de Sphinx uit Maastricht ontstaat uit de Regout fabrieken. Op kunst- en antiekveilingen kom je regelmatig De Sphinx aardewerk tegen.

Op verzamelaars.nl laten we ook een groot aantal interessante verzamelingen zien, een overzicht hiervan staat op de verzamelingen pagina en hieronder staan ook al een paar leuke.

Brievenbussen en straatmeubilair

Brievenbussen en straatmeubilair

In de verzameling van Jeroen veel Nederlandse brievenbussen evenals allerlei straatmeubilair.

Verzameling ansichtkaarten van Dordrecht

Verzameling ansichtkaarten van Dordrecht

In deze verzameling veel oude ansichtkaarten van Dordrecht met daarbij veel van de havens.

Verzameling Disney

Verzameling Disney

Sinds het begin van Disney hebben ze zoveel gemaakt, naast films ook ontzettend veel speelgoed en hebbedingen.