Er zijn nu 41849 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Small Fry - One Day My Son, This Will All Be Yours
- advertentie -

Small Fry - One Day My Son, This Will All Be Yours

Een nieuwe 2020-serie van de Nederlands / Britse milieustraatkunstenaar Small Fry, genaamd - One Day My Son This Will All Be Yours.

De kunstenaar schrijft - "Op het eerste gezicht is dit stuk vrij duidelijk. Vroeger was een vader trots op wat hij zou achterlaten voor zijn zoon, maar nu niet meer.

Toen ik op de universiteit zat (nu vele jaren geleden), schreef ik een essay met de suggestie dat op een dag alle nieuwe plastic- en metaalproductie zou worden verboden, wat betekent dat we terug zouden moeten naar alle stortplaatsen om datgene te recyclen dat voorheen weggegooid als afval. In dat geval, hoe vergezocht ook, zouden de eigenaren van de stortplaatsen echt koningen zijn, en de oorspronkelijke zin `One Day My Son, This Will All Be Yours` volledige cirkel tot zijn oorspronkelijke positieve connotatie brengen. `

Uitgave 6

Small Fry is een Nederlands / Britse urban artiest die een trouwe aanhang heeft gecreëerd voor zijn mooie, soms grappige en vaak aangrijpende kunst. Zijn doel is altijd geweest om eenvoudige en verbluffende beelden te maken, maar met een gevoel voor betekenis. Bij elk stuk is er een serieuze ondertoon, een sarcastische reden waarom het stuk werd voorgesteld.

Met afmetingen van 40 cm x 30 cm en op prachtige Hahnemühle - Duitse etsvoorraad 308 g / m2 Fine Art-papier, maakt het deel uit van een gelimiteerde oplage van in totaal slechts 40!

Gesigneerd en genummerd op de achterkant, met de vingerafdruk van de artiest.

Kunstwerk wordt zeer goed verpakt in een stevige postkoker.
Streetart


Helaas, dit kavel is op Donderdag 26 november al geveild bij Catawiki!