Er zijn nu 65646 kavels in veiling!
IMG-LOGO
[Drenthe] Archief van J. Hadders Jzn te Valthermond
30november

[Drenthe] Archief van J. Hadders Jzn te Valthermond

Veildatum: Maandag 30 november

Archief met tientallen bouwtekeningen, ontwerpen, plattegronden, blauwdrukken, etc. m.b.t. Valthermond en Zuidoost-Drenthe, meest jaren 30-60. Meest in goede staat, enkele met scheuren/ vlekken.
Met o.a. een handgetekende en handgekleurde kaart Bevolkingsonderzoek met de gemeentes van Drenthe, Groningen en Friesland; handgetekende (deel)kaarten van de gemeente Odoorn; bouwtekeningen voor huizen, boerderijen en schuren in Valthermond en Emmen; map Ruilverkaveling Valtheresch met documentatie, 1941-1943; tekeningen voor een draaibrug voor Staatsboschbeheer, 1927; een offerte van de Nederlandsche Heidemaatschappij voor ontginning van woest land, 1935; persoonlijke documentatie en correspondentie van J. Hadders Jzn en familie; en een briefje van een landmeter van het kadaster, die het niet helemaal eens is met de Drentse wijze van kavelopdeling.

Veilinghuis: Zwiggelaar Auctions
Lotnummer: 737
Taxatie: 200-400

Kijkdagen: Online veiling van Zwiggelaar Auctions. De kijkdagen zijn van 27 t/m 29 november in De Burcht in Amsterdam (Henri Polaklaan 9), dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. De kijkdagen zijn op afspraak en volgens de RIVM richtlijnen, meer informatie hierover op de website van Zwiggelaar Auctions.