Er zijn nu 19289 kavels in veiling!
IMG-LOGO
Volkswagen - T1 - 15 Window - NO RESERVE - 1975
- advertentie -

Volkswagen - T1 - 15 Window - NO RESERVE - 1975

Prachtig Volkswagen T1 busje, de populaire versie met 15 raampjes.

Dit busje is afgelopen winter uit Brazilie geïmporteerd, waar hij volledig is nagezien en opnieuw is gespoten. Vervolgens in NL technisch nagezien en gekeurd met NL kenteken en een nieuwe technische APK keuring tot 22-07-2022. Dus instappen en rijden!

Deze T1 heeft een 1500 cc motor, 4 cilinders. De motor loopt prima en de transmissie schakelt zoals het hoort. Het onderstel, de assen, remmen en elektra zijn technisch gekeurd tijdens de invoering keuring en goed bevonden. Prachtige velgen met nieuwe banden gemonteerd.

Het busje is professioneel overgespoten van blauw naar two-tone blauw met room-wit. Alle foto`s zijn bijgevoegd, zodat u kunt zien dat de basis van dit busje hard en goed is. Zowel de buitenzijde als binnenzijde zijn geheel bijgewerkt, zie foto`s. Nieuwe chrome strips en die fraaie Safari raampjes geplaatst, die geopend kunnen worden.

In Nederland is het busje volledig technisch nagezien: nieuwe remmen waar nodig, nieuw stuurhuis, nieuwe carburateur. Er is bovendien een elektrische ruitensproeier pomp geïnstalleerd, 12V sigaretten aansteker ingebouwd en autogordels ingebouwd.

Het unieke two-tone blauwe kleurtje zorgt ervoor dat het busje veel positieve aandacht trekt! Ook het dak en afwatering kanalen zijn perfect, zie foto`s. Al diverse keren werd het busje voor een bruiloft gehuurd. Stap in en begin met genieten.

Natuurlijk zullen er aan een 45 jaar oud busje plekjes te vinden zijn. We hebben zoveel mogelijk foto`s bijgevoegd, zodat u kunt zien dat de bodem en ook alle hoeken goed en hard zijn. Het busje is technisch goedgekeurd en wordt dus geleverd met Nederlands kenteken en een nieuwe technische APK keuring tot 22 juli 2022. Het busje is in juli 2020 getaxeerd en het officiele taxatierapport wordt bijgeleverd bij de koop.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Delden, Nederland. Dit is een no reserve veiling dus het busje gaat naar de hoogste bieder. Graag binnen 14 dagen na einde veiling ophalen.


Helaas, dit kavel is op Zondag 18 oktober al geveild bij Catawiki!

- advertentie -

Kavels nu in kunst- en antiekveilingen